+32(0) 11 60 37 52 COVID-19 richtlijnen

Ontdek..

Ontdek Moulin de Rochefort, gelegen naast het stadscentrum...

Ontdek Moulin de Rochefort

De Belgische Ardennen is een verrassend mooi gebied in het hart van Europa. Deze "groene long van België" is een ideale bestemming om te genieten van rust en van al het moois dat de natuur hier te bieden heeft. Het is een dromerige regio die de zintuigen en de geest van haar bezoekers prikkelt, een bron van nieuwe, onvergetelijke momenten. Direct door rochefort loopt de Lomme op veilig afstand van Moulin de Rochefort. 

Domein Moulin de Rochefort ligt direct in het centrum van Rochefort. Op loopafstand (2 tot 5 minuten) van het domein liggen onder andere een verse bakker, een supermarkt en diverse gezellige restaurants met verschillende specialiteiten.

Al gekend sinds 1948, de boter van Rochefort. Heerlijk ongezouten als beleg bij een uitgebreid ontbijt of dé smaakmaker tijdens die eerste lente barbeque...

De stad Rochefort is één van de meest gekende steden uit de Ardennen. Vele gezellige restaurantjes, warme bakken en meerdere supermarkten. Alles op wandelafstand, ideaal voor een vakantie vol plezier. 

Vers gebrouwen uit de Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy en sinds 1899 gekend over heel de wereld. Heerlijk geserveerd in een bijhorend kelkglas op een terrasje nabij Moulin de Rochefort. Dat is écht vakantie vieren!

Ontdek en beleef de Ardennen van dichtbij!

1.
Marche-en-Famenne
op ongeveer 15 minuten rijden..

Gelegen tussen de Famenne en de Ardennen, de valleien van de Lesse en de Ourthe.

2.
Grotten van Han
op 7 minuten rijden..

Laat je leiden doorheen één van de prachtigste grotten in Europa.

3.
Dinant
op 20 minuten rijden..

Ontdek het fort van Dinant dat meerdere oorlogen doorheen de eeuwen doorstond.

4.
La Roche en Ardenne
op ongeveer 12 minuten rijden..

Beleef de historie in het kasteel van La Roche-en-Ardenne

5.
St. Hubert
op ongeveer 15 minuten rijden..

De toeristische stad in de Ardennen