Informatie

Alles wat u wilt weten over uw vakantie

Wij zijn verheugd u te mogen verwelkomen op Moulin de Rochefort. Deze pagina zal jullie de weg wijzen met vragen, praktische informatie, verschillende mogelijkheden en belangrijke parkregels. Hebben jullie alsnog vragen? Dan kunnen jullie zich wenden tot onze klantenservice.

Telefoonnummer: +32(0) 11 60 37 52

Adresgegevens

Moulin de Rochefort
Rue Du Hableu 26
5580 Rochefort

+32(0)11 60 37 52
info@moulinderochefort.be

Route

Moulin de Rochefort is gelegen in hartje Rochefort. In de Rue Du Hableau, dienen jullie tegenover de buitenspeeltuin en het openluchtzwembad de weg in te slaan. Zo komen jullie aan de slagbomen van ons domein waar de receptie zich aan de linkerkant bevindt. 

 

Sluiten

Parkeren

Parkeren zal vlak aan de villa kunnen. De villa's voor 4 en 5 personen beschikken over één privéparkeerplaats en de villa's voor 6 personen beschikken over twee privéparkeerplaatsen. Overige wagens kunnen geparkeerd worden op de algemene parking op ons domein.

Sluiten

Huisdieren

Op Moulin de Rochefort is jullie trouwe viervoeter zeker en vast welkom! Overnachten kan in één van de voorziene huisdierenvilla's. Reizen jullie zonder huisdier in het reisgezelschap? Dan overnachten jullie in een villa waar geen huisdieren in zijn toegestaan. 

Sluiten

Voorkeurboeking

Hebben jullie het oog laten vallen op één specifieke nummer? Weet dat jullie deze perfect met voorkeur kunnen boeken. Wij vragen gezien dit een manuele actie verreist, een supplement van € 44,00. Indien de nummer reeds geboekt is door andere verblijfsgasten, laten wij het jullie gelijk na de boeking weten!

Sluiten

Verblijfsonkosten

De verblijfsonkosten bedragen op Moulin de Rochefort € 1,95 p.p.p.n. Deze kost wordt afgehouden van de waarborg dewelke wij na jullie vakantie terugbetalen via overschrijving.

Sluiten

Betaalmogelijkheden

Na je boeking ontvang je een bevestiging van de boeking. Het voorschot dient binnen 10 dagen na de boekingsdatum betaald te zijn. Het saldo van het huurbedrag dient, zonder voorgaand bericht, 6 weken voor de vakantie te zijn voldaan. Is dat niet het geval dan wordt de boeking geannuleerd. Bij last-minute boekingen (binnen 6 weken) dient het totale bedrag ineens betaald te worden binnen 8 dagen.

Na ontvangst van de volledige huurprijs is de boeking definitief en worden de reisdocumenten, waaronder de voucher, per mail toegestuurd, die je op de dag van aankomst dient te overhandigen aan de receptiemedewerker bij inchecken. (Indien je geen e-mailadres hebt, worden deze documenten per post opgestuurd.

Sluiten

Cadeaubon en waardecheques

-

Sluiten

Boeking wijzigen

Hiervoor kan je best telefonisch contact opnemen met Moulin de Rochefort (+32 (0) 11 60 37 52). Voor elke wijziging wordt een wijzigingskost van € 29,00 aangerekend.

Sluiten

Boeking annuleren

Alle annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. 

Annuleringsvoorwaarden: 

  • Tot 8 weken voor de huuraanvangsdatum 25% van de huurprijs met een minimum van € 140,00.
  • Tussen 8 en 4 weken voor de huuraanvangsdatum 50% van de huursom met een minimum van € 140,00.
  • Tussen 4 weken en de huuraanvangsdatum 100% van de huurprijs.

Wanneer je je verblijf dient te onderbreken, blijft de volledige huurprijs verschuldigd. Bij niet betaling van de boekingsbevestiging/factuur wordt de boeking automatisch geannuleerd en zijn administratiekosten van € 50,00 per dossier/ boekingsaanvraag verschuldigd. Wanneer annuleringen ontstaan wegens het vergeten te betalen en indien jullie toch wensen te komen, dien je eerst contact op te nemen met de organisatie voor de plaatsbevestiging. Er zal een nieuwe boeking worden gemaakt. De vermelde administratiekosten van € 50 blijven te allen tijde behouden.

Sluiten

Inchecken

Wanneer de boeking definitief is, worden de reisdocumenten toegestuurd. De voucher overhandig je de dag van aankomst aan de receptiemedewerking bij inchecken. Boek je lastminute dan kan je inchecken met de boekingsaanvraag die je ontvangen hebt. 

Gezien het beperkt aantal villa's heeft onze receptie beperkte openingsuren. Actuele openingsuren zijn te zien aan de receptie.

Inchecken kan tussen 15.00 en 19.00 uur. Op wisseldagen is de receptie bemand van 9 tot 12 uur en van 14 uur tot 17 uur. Tijdens de vakanties kunnen jullie de sleutel verkrijgen vanaf 16.00 uur. Dit gezien wij iedere vakantiewoning grondig willen schoonmaken.

Sluiten

Uitchecken

-

Sluiten

Borgsom

-

Sluiten

Bankkaart en/of Creditcard

-

Sluiten

Elektra- en waterverbruik

-

Sluiten