Wandelen in de Belgische Ardennen...

Wandelen in de Ardennen

Diepe bossen op heuvelhellingen, steile rotsformaties en snelstromende rivieren: de Belgische Ardennen zijn een waar wandelparadijs voor de liefhebber. De verscheidenheid van de landschappen in de Ardennen is groot, dat ziet u onder andere terug in de verschillende wandelroutes rondom Rochefort.

Een wandelroute die wij u zeker kunnen aanraden is de wandeling naar het hoogste punt van Rochefort. Het uitzicht dewelke jullie daar genieten is werkelijk mag-ni-fiek! Een absolute aanrader!

In het vvv-kantoor, gelegen vlak aan ons vakantiedomein, kan u gratis wandelkaarten verkrijgen en zelf de indrukwekkende wandelroutes ontdekken!

  • Prachtige diversiteit aan routes voor wandelaars
  • Uitgestrekte landschappen in de Belgische Ardennen
  • Een uniek uitzichtspunt bovenaan Rochefort

Wandelingen op maat van groot en klein, allen in het prachtige landschap van de Ardennen. Een uniek moment voor heel de familie. Trek de wandelsokken aan, vet de wandelschoenen en in bereid de rugzak voor!

Doorheen de bossen van de Ardennen kom je via smalle paden en steile heubels prachtige uitzichten tegen. Geniet volop na een stevige wandeling langs de Lomme. Haal de gratis wandelkaart op in het vvv-kantoor en trek erop uit. Klaar voor een dag vol uitdaging!

Trek naar het hoogste punt van de stad en geniet van een magnifiek uitzicht over Rochefort én ons vakantiedomein. Wie weet passeer je wel het huis van enkele bekende vlamingen op de top. Een adembenemend zicht, de welke wij absoluut aanraden. Perfect doenbaar voor de hele familie!